«Рюкзаки Авакова»: НАБУ проводить обшуки у працівників Нацполіції

Читать на русском
В Антикорупційному бюро повідомили про нові обшуки в працівників Нацполіції, що займаються контролем матзабезпечення та логістики МВС.

Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в справі щодо закупівлі рюкзаків для Національної гвардії у чиновників Національної поліції, які контролюють процеси матеріально-технічного забезпечення і логістики структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в прес-службі відомства.

«Інформуємо, що детективи НАБУ та прокурори САП здійснюють слідчі дії (обшуки) за місцем реєстрації та проживання низки службових осіб Національної поліції в рамках розслідування так званої «справи рюкзаків». Йдеться про осіб, які за посадою контролюють процеси матеріально-технічного забезпечення та логістики структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ України. Обшуки проводяться в Києві та Київській області», – зазначили в Бюро.

У НАБУ додали, що вказані слідчі дії проводяться з метою з'ясування обставин підробки складських документів щодо поставлених рюкзаків, викритих раніше детективами під час розслідування.

«Зокрема, низка з них (документів – ред.) була перероблена зі «зворотньою датою», акти прийому здійснювалися без фактичної поставки товару, який доставляли згодом, тощо. Викриті факти долучені до матеріалів слідства», – заявили в Бюро.

Раніше НАБУ повідомило про підозру сину міністра внутрішніх справ Олександру Авакову й колишньому заступнику голови МВС Сергію Чеботарю у справі щодо рюкзаків НГУ.

Також детективи Бюро повідомили про підозру третьому затриманому в цій справі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: