Прокурор згадала про гроші, які їй подарували на купівлю квартири

Читать на русском
Прокурор однієї з місцевих прокуратур Чернігівської області згадала про отриманий грошовий подарунок після купівлі квартири, на яку їй не вистачало грошей.

Через два дні після подачі повідомлення про купівлю квартири в Києві вартістю 1,26 мільйона гривень прокурор Менської місцевої прокуратури Чернігівської області Наталія Положій згадала, що відсутню суму грошей (понад мільйон гривень) вона отримала в подарунок від родичів.

Повідомлення про подарунок вона подала сьогодні, 1 листопада, в той час як повідомлення про покупку квартири було подане 30 жовтня, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, Положій отримала два грошові подарунки від громадян України Івана Григоровича Пушенка та Валентини Володимирівни Положій, імовірно, своїх батька й свекрухи, на загальну суму 1 мільйон 72 тисячі 400 гривень.

Раніше прокурор зазначила, що придбала квартиру в Києві за 1,26 мільйона гривень. Відзначимо, що за весь 2016 рік разом із чоловіком Положій заробила 334 тисяч 952 гривні, а грошових заощаджень у них не було.

Нагадаємо, заступник мера Києва Віталія Кличка купив позашляховик за 2,4 мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: