Екс-прокурор і кандидат у судді придбав офіс за п'ять мільйонів гривень

Читать на русском
Колишній працівник прокуратури Київської області витратив понад п'ять мільйонів гривень на купівлю нежитлового приміщення.

Колишній прокурор відділу прокуратури Київської області, кандидат у судді місцевих судів Олексій Невзоров придбав офіс у Києві вартістю понад 5 мільйонів гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, екс-прокурор 24 жовтня придбав офісне приміщення площею 294,2 кв. м у ТОВ «Прайм-Банк» за 5 мільйонів 70 тисяч гривень. Раніше він отримав два мільйони гривень як подарунок від своїх батьків, а ще 800 тисяч гривень позичив у своєї дружини.

В електронній декларації перед звільненням Невзоров вказав, що володіє квартирою в н. п. Чайки площею 83,6 кв. м, квартирою в Києві площею 60,6 кв. м, гаражем і земельною ділянкою в Київській області, а його дружина – офісом у Києві площею 92 кв. м, вартістю 1 мільйон 987 тисяч 343 гривні, купленим цього року.

Також у подружньої пари два автомобілі Mercedes Е250 2012 року і C-180 2014 року. Дружина екс-прокурора є бенефіціаром і керівником юридичної компанії ІДС, а також має там корпоративні права.

За минулий рік вони отримали спільний дохід на загальну суму 4 млн 384 тис. 761 грн. Крім того, в 2016 році вони готівкою зберігали 800 тис. грн, 158 тис. дол. і 3500 євро.

Нагадаємо, оперу кримінальної поліції подарували гроші на купівлю квартири.

Раніше заступник начальника відділу поліції та його дружина позичили в матері поліцейського понад мільйон.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: