Олександр Аваков купив у 18 років елітне житло в центрі Харкова

Читать на русском

Згідно з Єдиним реєстром нерухомості, Аваков-молодший у 18 років купив чотирикімнатну квартиру в центрі Харкова.
Олександр АваковФото з відкритих джерел

Син глави МВС Арсена Авакова Олександр володіє елітною квартирою в центрі Харкова: за даними Єдиного реєстру нерухомого майна, людині з ім'ям Аваков Олександр Арсенович належить чотирикімнатна квартира на вул. Мироносицькій площею 205,6 кв. м.

Нерухомість Аваков-молодший придбав ще в 2007 році, коли йому було лише 18 років, повідомляє «Слово і Діло».

Судячи з даних оголошень про продаж нерухомості, житло Олександра Авакова в Харкові коштує близько 290 тис. дол.

Оскільки Єдиний реєстр нерухомого майна показує всіх людей в Україні з іменем «Аваков Олександр Арсенович», існує ймовірність, що елітне житло належить повному тезці сина голови МВС. Втім, у цій ситуації така ймовірність наближається до нуля.

Нагадаємо, що крім квартири в Харкові, Олександр Аваков є власником елітного житла в Києві вартістю близько $1,1 млн, яке зареєстроване на нього 30 травня 2014 року.

Як відомо, у вівторок, 31 жовтня, НАБУ заявило, що проводить обшуки в Олександра Авакова. Його, а також колишнього заступника голови МВС Сергія Чеботаря звинувачують у розтраті понад 14 млн грн із держбюджету, які вони нібито привласнили під час закупівель рюкзаків для МВС у 2014-2015 роках. Молодший Аваков і Чеботар затримані. Сьогодні, 1 листопада, Солом'янський суд обере їм запобіжний захід. Очільник МВС Арсен Аваков, як і його син Олександр, називають справу сфабрикованою й політично заангажованою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: