Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Холодницький має намір у жовтні 2016 року повідомити про завершення розслідування справи щодо скандальних закупівель рюкзаків для Нацгвардії

24 вересня 2016 року заступник генерального прокурора України, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ГПУ Назар Холодницький заявив, що має намір на початку або в середині жовтня поінформувати громадськість про завершення розслідування справи щодо скандальних закупівель рюкзаків для Нацгвардії («рюкзаки Авакова») (відео 11:50 - 11:59).
Не виконано
Сказано 24 вересня 2016 р.

Джерело

  • https://youtu.be/UsZXOJjubAI?t=11m50s
  • http://ua.112.ua/suspilstvo/sytnyk-nastupnoho-tyzhnia-provede-finalnu-naradu-po-spravi-riukzakiv-avakova-350659.html
  • Лист управління Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ГПУ від 6 грудня 2016 року
  • http://glavcom.ua/news/ryukzaki-avakova-u-holodnickiy-nedostatno-dokaziv-dlya-ogoloshennya-pidozr-422628.html

Результат

5 листопада 2016 року глава НАБУ Артем Ситник заявив, що на наступному тижні (7-13 листопада - ред.) проведе фінальну нараду з прокурорами у справі про зловживання при закупівлі МВС рюкзаків для Національної гвардії.

Відповідно до листа управління Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ГПУ від 6 грудня 2016 року, досудове розслідування за фактом зловживань службових осіб МВС України при здійсненні закупівель рюкзаків для потреб особового складу триває.

ВИСНОВОК: станом на початок грудня 2016 року справа про зловживання при закупівлі МВС рюкзаків для Національної гвардії не закрита, редакція ІА «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Не виконано».

26 червня 2017 року Назар Холодницький повідомив, що розслідування справи про закупівлю МВС партії тактичних рюкзаків за завищеною ціною у фірми, пов'язаної із сином міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександром, триває. Достатніх доказів для повідомлення комусь про підозру отримати поки що не вдалося.