Як нардепи-мажоритарники Кіровоградської області виконують обіцянки перед молоддю

Читать на русском

Серія інфографік, присвячена відповідальності народних депутатів, обраних у одномандатних округах, на «Слові і Ділі» триває. Сьогодні пропонуємо звернути увагу на Кіровоградську область та те, як обрані там мажоритарники дотримують слова перед молоддю – студентами, молодими спеціалістами та молодими сім’ями, що потребують підтримки.

Область у парламенті представляють 5 народних депутатів, серед них обіцянки перед молоддю «Слово і Діло» зафіксувало у чотирьох.

Найбільше, одразу дві обіцянки, містяться в досьє Михайла Поплавського. Він є представником округу №101 із центром у Голованівську. Він, серед іншого, запевнив, що вдосконались систему забезпечення та допомоги молодим сім’ям і матерям, а також що сприятиме створенню нових робочих місць на селі.

Як виконує ці обіцянки «Юний орел»? Поки що обидва його зобов’язання мають статус «у процесі виконання»: депутат періодично голосує за окремі законопроекти, що передбачають вирішення відповідних питань.

По одній обіцянці з теми мають у досьє ще три депутата. Обранець 99-го округу Костянтин Яриніч пообіцяв збирати у Верховній Раді підписи за скасування наказу Міністерства освіти, що передбачав встановлення для абітурієнтів медичних ВНЗ прохыдного балу ЗНО не нижче 150 (і виконав обіцянку); депутат від округу №100 Станіслав Березкін – сприяти на законодавчому рівні фінансуванню програм молодіжного житлового будівництва («в процесі»); представник ОВО №103 Анатолій Кузьменко – домогтися створення нових робочих місць у окрузі (також «у процесі»).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: