Вбивство Окуєвої: правоохоронці дали оцінку трагедії

Читать на русском
За фактом вбивства Аміни Окуевої під Києвом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, що розцінюється як замовне).
Фото з місця вбивства

За фактом вбивства Аміни Окуєвої під Києвом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, що розцінюється як замовне).

Про це повідомив представник ГУ НП в Київській області Микола Жукович в ефірі телеканалу «112 Україна», пише «Слово і Діло».

«Зараз можу сказати, що вже відкрите кримінальне провадження та зареєстроване в ЄРДР за статтею 115, умисне вбивство, пункт 11 розцінюється як замовне вбивство. Триває робота слідчо-оперативної групи, оперативники опитують можливих свідків», – сказав він.

Вбивство Окуєвої: оприлюднені перші фотоУ соцмережі Facebook опубліковані перші кадри з місця вбивства учасниці АТО, лейтенанта Збройних сил України Аміни Окуєвої.

За словами Жуковича, на місці події повторно розпочала роботу при денному світлі слідчо-оперативна група й експерти. В області продовжують проводити план «Сирена». Він також додав, що стан здоров'я Адама Осмаєва задовільний.

Також з'явилася інформація про те, що Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв відмовилися від охорони після попередньої атаки 1 червня 2017 року. Про це повідомив прес-секретар Нацполіції України Ярослав Тракало.

«Після того, як сплив термін надання держохорони, вони відмовилися від охорони після декількох місяців від моменту інциденту», – розповів Тракало.

Причини відмови подружжя від охорони невідомі.

Нагадаємо, Осмаєв розповів подробиці вбивства Аміни Окуєвої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: