У Садового визнали, що не встигнуть вчасно відремонтувати одразу дві вулиці

Читать на русском
Садовий каже, що місто не готове до ремонту вулиці Замарстинівської, а ремонт вулиці Личаківської хоч і триває, до кінця 2017-го завершений не буде.
Ремонт вулиці Личаківської

У Львові цьогоріч відремонтують на дві вулиці менше, ніж планував міський голова Андрій Садовий.

Зокрема, вже точно в 2017-му не буде завершений ремонт вулиць Личаківської та Замарстинівської, з’ясувало «Слово і Діло».

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв капітально відремонтувати вул. Замарстинівську в 2017 роціСказано 10 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Обидві обіцянки портал зафіксував ще 10 березня зі звернення мера до львів’ян. Однак уже в середині вересня стало зрозуміло, що планам мера не судилося збутися: як повідомив 22 вересня сам Садовий, робота з технічною документацією щодо ремонту вулиці Замарстинівської ще не була завершена. За його словами, міська влада до кінця року, ймовірно, до виконання робіт приступить, однак їх завершення слід очікувати вже в 2018-му.

Що ж до вулиці Личаківської, то там, як з’ясувало «Слово і Діло», роботи в самому розпалі. Станом на 26 вересня там тривала капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі й ремонт усіх комунікацій, зокрема колектора. На той момент на ділянці дороги від перехрестя з вулицею Мечникова до перехрестя з вулицею Котика було прокладено 330 метрів колектора, для відкриття руху лише цією ділянкою потрібно було ще завершити роботи з колектором, покласти асфальт і облаштувати тротуари. Після цього мали розпочатися роботи на наступній ділянці дороги – між вулицями Котика й Пасічною.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв капітально відремонтувати вул. Личаківську в 2017 роціСказано 10 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Як повідомив тоді директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, завершення робіт на вулиці Личаківській заплановане лише на 2018 рік.

Таким чином, одразу дві обіцянки Андрія Садового, які мали бути реалізовані до кінця 2017 року, отримали статус «не виконано» завчасно. Якщо до кінця року ситуація кардинально зміниться й «Слово і Діло» отримає інформацію про звершення ремонту вказаних вулиць, статус обіцянок може бути змінений.

Загалом у мера Львова зафіксовано 357 обіцянок, 143 з яких він виконав. У рейтингу відповідальності мерів Садовий на 10-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: