Стало відомо, який термін загрожує Манафорту

Читать на русском
Екс-глава передвиборчого штабу президента Дональда Трампа може отримати тюремний термін до 80 років.

Екс-глава передвиборчого штабу президента Дональда Трампа може отримати тюремний термін до 80 років.

Про це повідомляє агентство Associated Press, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що Манафорт може не тільки потрапити у в'язницю, але і заплатити великий штраф. Його колезі Роберту Гейтсу загрожує до 70 років в'язниці.

Слухання суду у справі Манафорта почалися у Вашингтоні в понеділок, 30 жовтня.

«В Окружному суді у Вашингтоні в цей час відбуваються слухання. Пол Манафорт та його адвокати зараз в ці хвилини перебувають у цьому суді. Як виглядають ці слухання, - це зустріч судді із адвокатами Манафорта. Можливо, вони ведуть зокрема деякі переговори. Є сумніви, що Манафорт вийде на публіку, тому що, якщо навіть відбулись якісь домовленості із суддею, то вони будуть триматися довгий період в таємниці», - розповіла в коментарі «112 Україна» головний редактор української служби «Голосу Америки» Мирослава Гонгадзе.

У суді Манафорт заявив, что вважає себе невинним за всіма пунктами звинувачення.

Як раніше повідомлялося, екс-глава виборчого штабу Трампа Пол Манафорт 30 жовтня здався американській владі.

Звинувачення Манафорту були висунуті ще в п'ятницю, а разом з ним ще й колишньому діловому партнерові Ріку Гейтсу. Відзначається, що Манафорт увійшов у понеділок о 8:15 за місцевим часом в офіс ФБР разом зі своїм адвокатом.

Гейтса і Манафорта звинувачують за 12 епізодами. Зокрема, у змові проти влади США, «відмиванні грошей», неправдиві заяви і семи випадках умовчання про рахунки в зарубіжних банках. Про це йдеться в тексті обвинувачень.

Президент США Дональд Трамп заявив, що злочини, в яких звинувачується Манафорт, були здійснені до того, як той став головою його передвиборного штабу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: