Зведення штабу АТО 25 жовтня: 15 обстрілів, є поранені й загиблі

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 24 жовтня.

Станом на 6:00 25 жовтня російсько-окупаційні війська здійснили 15 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких четверо українських військових загинули й ще четверо отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Наприкінці минулої доби ситуація в районі проведення АТО й надалі залишалася напруженою. Ввечері й вночі російсько-окупаційні угруповання сконцентрували вогневі провокації в основному на донецькому та приморському напрямах. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО агресивно й жорстко відповідали вогнем із піхотного озброєння. У результаті бойових дій загинули двоє наших воїнів. , ще один – був поранений. Крім того, внаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях загинули двоє й отримали поранення троє українських захисників», – йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку після 18 години бойовики двічі били з 82-мм мінометів й одного разу з протитанкового гранатомету на підступах до Водяного. Також під вогонь мінометів калібру 82 мм, гранатометів двічі потрапили наші позиції неподалік Талаківки.

На донецькому напрямку проросійські найманці починаючи з 19:30 і майже до опівночі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали оборонців Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти били по опорних пунктах сил АТО в районі Зайцевого та Луганського, а внаслідок обстрілу українських укріплень неподалік Верхньоторецького отримав поранення один наш військовий.

На луганському напрямку ворожа провокація із застосуванням стрілецької зброї зафіксована біля Трьохізбенки.

Нагадаємо, під час бойових дій на Донбасі 24 жовтня були загиблі й поранені.

Раніше 23 жовтня бойовики здійснили понад 20 обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: