ДПСУ про гучну заяву ФСБ РФ: затримали дрібного контрабандиста із Сумщини

Читать на русском
У ДПС заявили, що йдеться про мешканця прикордонного села на Сумщині, який раніше потрапляв у поле зору прикордонників як дрібний контрабандист.

У Держприкордонслужбі заявляють, що 23 жовтня ФСБ РФ, імовірно, затримала мешканця Сумщини, який займався контрабандою.

Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби України, речник ДПСУ Олег Слободян, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Ми припускаємо, що йдеться про мешканця прикордонного села Сумщини 1986 року народження, який раніше потрапляв у поле зору прикордонників як дрібний контрабандист. Він проживає з батьком. Той не знає, де перебуває його син з 20 жовтня», – сказав він.

У Росії зникли двоє українцівУ Росії, в районі Ростова-на-Дону, безвісти пропали двоє українців, які поверталися автостопом із Грузії додому в Україну.

Водночас Слободян зауважив, що зазначений чоловік офіційно кордон не перетинав і жодної стрілянини зафіксовано не було.

Російська сторона детальної інформації про обставини затримання не надає. Зі свого боку ДПСУ ініціювала провесдення прикордонно-представницької зустрічі, але російська сторона не відреагувала на пропозицію. І тому, сказав Слободян, «прізвище затриманого ДПСУ не називає, поки особисто не переконається що це саме та людина, а зробити це можна під час прикордонно-представницької зустрічі».

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили, що на кордоні з Україною в Курській області затримали українця після стрілянини.

У Державній прикордонній службі України заявили, що заява російської ФСБ про стрілянину на кордоні є фейком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: