У Путіна відреагували на слова Кадирова щодо М'янми

Читать на русском
Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков має намір вивчити заяви глави Чечні Рамзана Кадирова в зв'язку з подіями в М'янмі.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков має намір вивчити заяви глави Чечні Рамзана Кадирова в зв'язку з подіями в М'янмі.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Представник Кремля зазначив, що після ознайомлення він зможе дати оцінку його висловлюванням.

«Ми знаємо, що мусульмани дуже емоційно сприймають ці події в М'янмі, але у мене поки не було часу ознайомитися з ними, я хотів би спочатку ознайомитися, а потім вже якимось чином давати оцінку. Тому я поки не буду цього робити», - сказав Пєсков журналістам.

Прес-секретар президента РФ сказав, що не чув закликів до джихаду від учасників недільного мітингу біля посольства М'янми на Великій Нікітській вулиці в Москві. За словами Пєскова, в цьому питанні повинні розбиратися правоохоронні органи. Під час акції протесту столичні поліцейські затримали 20 осіб, які були звинувачені в порушеннях громадського порядку.

Нагадаємо, Рамзан Кадиров неодноразово виступав з різкою критикою через утиски мусульман-рохінджа в штаті Ракхайн в М'янмі. У понеділок в Грозному пройшов мітинг на підтримку представників народності рохінджа.

Раніше повідомлялося, що М'янма залишилася без гуманітарної допомоги ООН.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: