Аваков розповів про відносини з Порошенком

Читать на русском
Аваков підкреслив, що має свою точку зору з низки питань, і його думка може викликати у президента та інших чиновників бажання подискутувати.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що жодного конфлікту через намети під Верховною Радою в нього з президентом Петром Порошенком немає.

Про це він розповів у ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Насправді обговорення, звісно, були, але жодного конфлікту з президентом України я не маю. Ми цілком дружньо зідзвонюємося, наші відносини цілком дружні й, я б сказав, товариські», – заявив він, відповідаючи на запитання журналіста.

Аваков оцінив перспективи повернення окупованого ДонбасуМіністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оцінив перспективи повернення окупованого Донбасу.

Водночас Аваков підкреслив, що має свою точку зору з низки питань, і його думка може викликати в президента та інших чиновників бажання подискутувати.

«І ці обговорення не відбуваються рівно, але вони відбуваються абсолютно в рамках нормальної робочої дискусії. І такого, як «ах, вони посварилися й один в одного кинули склянку води», немає», – резюмував він.

Як повідомляли ЗМІ, Порошенко та Аваков посварилися через те, що мітингувальникам вдалося встановити намети під парламентом.

Раніше Аваков прокоментував слова втікача Олійника про фінансування протестів під Радою. Журналісти спробували знайти «черкаський намет», про який заявив Олійник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: