Журналісти спробували знайти «черкаський намет», про який заявив Олійник

Читать на русском
Кореспонденту УП не вдалося знайти намет, про фінансування якого заявив колишній нардеп-утікач Володимир Олійник.

Наметове містечко під Верховною Радою продовжує стояти, намети посеред вулиці Грушевського обгороджені парканами з обох сторін, ситуація спокійна.

Про це повідомляє кореспондент «Української правди» з місця подій, передає «Слово і Діло».

Понад сотня працівників поліції та Нацгвардії забезпечують порядок. Намети здебільшого напівпорожні, надворі присутні чоловіки з нашивками батальйону «Донбас». Більше цивільних людей поблизу наметів з боку Маріїнського парку, їх там близько двадцяти.

Як повідомляє кореспондент УП, йому не вдалося знайти намет, про фінансування якого заявив колишній нардеп-утікач Володимир Олійник.

Мітинг під Радою: депутатам «Самопомочі» та Соболєву висунули ультиматумПерший заступник спікера парламенту Ірина Геращенко поставила ультиматум депутатам фракції «Самопомочі» та Єгору Соболєву.

Чоловіки з нашивками батальйону «Донбас» сказали, що черкаський намет розташований у Маріїнському парку. Однак жінка там, що назвалася Маргаритою з Черкас, стверджує, що окремого черкаського намету немає, черкасці живуть у наметі разом із харків‘янами. На запитання, чи допомагає їм екс-нардеп, жінка сказала: «Та ви що! Ми його гнали звідси».

Тим часом плямистий намет, фото якого розмістив у своєму Facebook Олійник, перебуває посеред площі Конституції, в ньому нікого немає.

Нагадаємо, міністр МВС Арсен Аваков оприлюднив шматок радіо-інтерв'ю екс-регіонала з ефіру «Говорить Москва», де Олійник заявив, що «фінансував черкаську палатку» під Радою.

Раніше Аваков оцінив перспективи повернення окупованого Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: