Увечері в Києві обмежать роботу деяких станцій метро

Читать на русском
22 жовтня в роботу станцій київського метро «Олімпійська», «Палац спорту» та «Площа Льва Толстого» будуть внесені зміни.

Сьогодні, через проведення на НСК «Олімпійський» матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк) буде змінено режим роботи трьох станцій метрополітену.

Про це повідомили у КП «Київський метрополітен», передає «Слово і Діло».

Як повідомляється, перед початком матчу, з 18:30 до 19:30 станцію «Олімпійська» буде закрито на вхід та вихід.

Також, станцію «Палац спорту» закриють на вихід, а «Площа Льва Толстого» - на вхід.

Громадський транспорт Києва: як змінювалася ціна проїздуЗ 15 липня в Києві знову зростуть ціни на проїзд в метро та наземному транспорті. «Слово і Діло» вирішило нагадати, як змінювалася вартість проїзду в столиці з початку незалежності.

«На цей час поїзди курсуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки. Після закінчення футбольного матчу можливе обмеження для пасажирів на вхід до цих станцій», - повідомили у столичному КП.

Нагадаємо, КП «Київський метрополітен» планує відкрити дві нові станції на Виноградарі (Сирецько-Печерська лінія) до кінця 2019 року.

Раніше аналітики порталу проаналізували, скільки жителі і гості української столиці платили за проїзд з 1961 року, і порівняли ці цифри з сьогоднішніми транспортними тарифами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: