Віче Саакашвілі: у центрі Києва збираються активісти та депутати

Читать на русском
Сьогодні в центрі Києва Саакашвілі проводить віче за участю активістів. На мітингу під назвою «Україна проти Порошенка» обговорюватимуть, як звільнити Україну від олігархату.

У центрі Києва на площі Конституції під будівлею Верховної Ради збираються активісти і прихильники Міхеїла Саакашвілі для проведення віче за участю самого політика.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

Як відомо, участь у віче також планують прийняти Юрій Дерев'янко, Єгор Соболєв, Семен Семенченко, представники «Руху нових сил», зокрема Давид Сакварелідзе і інші.

Повідомляється, що ситуація поки спокійна, але біляВР вже зібралося близько сотні людей. Також присутні учасники акції, які живуть в наметовому містечку.

Акція Саакашвілі та компанії проти влади: як АП переграє ситуацію?Зустріч нардепів, які представляють інтереси мітингувальників під ВР, із президентом зірвалася. Лещенко як один з учасників групи пояснив відмову тим, що в АП не прийняли всіх 5 депутатів, які йшли на зустріч. Чому політики відмовилися від діалогу, розповіли експерти.

Раніше, Саакашвілі анонсував віче на 22 жовтня.

На мітингу під назвою «Україна проти Порошенка» Саакашвілі пропонує «обговорити план перемоги над олігархатом».

Вчора Єгор Соболєв повідомив, про те, що активісти розділилися на два табори, а мітингувальники дали тиждень владі на виконання своїх вимог.

Тим часом,Ірина Геращенко висунула Соболєву і депутатам «Самопомочі» свої ультиматуми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: