Гройсман розповів, скільки йому чекати до пенсії

Читать на русском
Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману до виходу на пенсію залишився 21 рік, при цьому на сьогоднішній день його трудовий стаж складає 23 роки.

Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману до виходу на пенсію залишився 21 рік, при цьому на сьогоднішній день його трудовий стаж складає 23 роки.

Про це Гройсман повідомив в ході брифінгу в Луцьку 20 жовтня, передає «Слово і Діло».

«Мені 39 років, до пенсії мені залишився 21 рік. У мене трудовий стаж 23-24 роки. Фактично, мені залишилося півтора року, щоб отримати 25 років трудового стажу», - зазначив він.

Підвищення пенсій: за рахунок чого та як проведуть осучасненняВід сьогодні пенсійні зміни офіційно набули чинності й пенсіонери почнуть отримувати вже перераховані виплати. Де взяли кошти та чи вистачить їх, розбиралися експерти.

«За великим рахунком, якщо ми приплюсуємо 21 рік, який залишився мені до пенсії, і 23 роки стажу, то це 44 роки трудового стажу, а на даний момент потрібно 25», - сказав прем'єр. Він зазначив, що уряд створив справедливу систему, яка віддасть належне тим, хто працював і чесно платив внески в пенсійний фонд.

«Наступний перерахунок пенсій буде в 2019 році. Це буде ще один крок, який дозволить нам підвищувати пенсії. Зараз ми зробили кроки, які вже дали нам можливість підняти пенсії і зробити перерахунок для 9 млн пенсіонерів», - сказав він.

Раніше прем'єр пояснив, чому дорожчають продукти.

Нагадаємо, Гройсман розповів, чи вистачить коштів для виплати субсидій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: