Порошенко визначив головний елемент безпеки в умовах російської агресії

Читать на русском
Одним із ключових елементів безпеки держави в умовах російської агресії Порошенко вважає міцний кордон.

Міцний державний кордон є одним із ключовим елементів безпеки держави в умовах збройної агресії Російської Федерації на сході України.

Про це заявив президент України Петро Порошенко 20 жовтня, виступаючи перед прикордонниками 10 мобільного прикордонного загону Держприкордонслужби в Бортничах, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Одним із ключових елементів безпеки держави в умовах російської агресії є міцний кордон. Ми з вами маємо зробити все для того, щоб наші війська, наші прикордонники весь час і завжди були готові були зупинити ворога, показати міць і силу захисника України», - сказав президент.

Також Порошенко заявив, що рівень професіоналізму розвідників-прикордонників надзвичайно високий, тому в Україні більше ніколи не повториться ситуація 2014 року.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко планує збільшити фінансування ЗСУ на 2018 рік до 84 мільярдів гривеньСказано 14 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Ми більше не допустимо ситуації, яка склалася на лютий, аж до квітня-травня 2014 року, коли ми були сліпими, глухими, й пічкали нас недостовірною або сфабрикованою інформацією. Протягом останніх років уся розвідувальна спільнота України домоглася кардинального підвищення ефективності проведення розвідувальних заходів. Упевнений, коли зараз про кожний рух ми попереджені, ми, значить, озброєні», – сказав глава держави.

При цьому глава держави зауважив, що техніка, сертифікати на яку були вручені прикордонному відомству, допоможе їм у виконанні важливих завдань з оборони країни.

«Я впевнений, що це допоможе у виконанні найскладніших завдань, які сьогодні стоять перед українськими прикордонниками. Переконаний, що ця техніка підвищить ефективність ваших дій, виконання завдань з охорони та оборони державного кордону України», – сказав Порошенко.

За його словами, ситуація повністю під контролем України.

Раніше Порошенко відмовився зустрітися з депутатами, представниками мітингу за «велику політичну реформу».

Також зазначимо, у «Блоці Петра Порошенка» вважають, що парламенту необхідно розробити й затвердити закони, які дозволяють реалізувати передбачену Конституцією процедуру імпічменту президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: