Депутатські звернення замість реальних дій: як нардеп Бухарєв розвиває «соціалку» в окрузі

Читать на русском
Народний депутат-мажоритарник із Сумщини Владислав Бухарєв ніяк не дійде до реальних дій у питанні розвитку соціальних програм свого округу.
Владислав БухарєвФото з відкритих джерел

Народний депутат-обранець одномандатного округу №162, що на Сумщині, Владислав Бухарєв поки що виконує передвиборчу обіцянку сприяти розвитку соціальних програм в окрузі виключно за допомогою депутатських запитів, які він розсилає до Кабінету міністрів.

Це, спираючись на наявну в «Слова і Діла» інформацію, констатують аналітики порталу.

Перед виборами народний депутат, що представляє одномандатний округ із центром в Охтирці, писав у своїй програмі: «Розроблю законодавчі ініціативи щодо збільшення обсягів бюджетного фінансування соціальних програм, освіти, медицини, культури й спорту в окрузі».

Коли влітку 2015 року «Слово і Діло» зверталося до народного депутата із запитанням, як він виконує цей пункт передвиборчої програми, він відповів, що надіслав із цього приводу низку депутатських запитів до Кабінету міністрів. Ми уточнили цю інформацію на сайті Верховної Ради, і це справді так. Зокрема, в 2015 році були направлені такі запити: 15 травня – щодо виділення коштів з бюджету для завершення будівництва обласного психоневрологічного диспансеру в місті Суми; 19 травня – щодо виділення коштів на будівництво самопливного каналізаційного колектору в місті Лебедин; 22 травня – щодо виділення коштів на капітальний ремонт студентської їдальні Сумського державного педагогічного університету ім. Макаренка та щодо виділення коштів із державного бюджету для будівництва водогону до мікрорайону «Черемушки» в Лебедині.

Проте далі запитів, наскільки відомо «Слову і Ділу», справа не пішла. На сьогодні ми не маємо жодних даних про те, що за цим пунктом встиг реалізувати Бухарєв. Якщо Ви володієте такою інформацією, надсилайте її на адресу [email protected].

А на цю мить рівень відповідальності народного депутата становить лише 5%: він виконав лише одну обіцянку з 20, зареєстрованих порталом. Дізнатися, як працюють інші нардепи-мажоритарники Сумської області, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: