Трагедія в Харкові: стало відомо, як названий батько винуватиці ДТП заробив на Lexus

Читать на русском

Ми з'ясували, чим володіє названий батько 20-річної винуватиці загибелі шести людей у Харкові.
фото: 5 канал

Названий батько винуватиці жахливої ДТП в Харкові, де загинули шестеро людей, веде орендний бізнес.

Як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», 61-річний Василь Зайцев володіє ТОВ «Група-Тайфун». Статутний капітал компанії – лише 37 500 гривень. 55% коштів (20 625 гривень) – це гроші, внесені Зайцевим. У підприємницьких реєстрах зазначено, що компанія займається наданням в оренду та експлуатацією власного або орендованого майна. Зазначимо, що за новий позашляховик Lexus потрібно викласти щонайменше 80 тисяч доларів.

В Єдиному реєстрі нерухомого майна на людину, яку звуть Василь Зайцев, зареєстровані, зокрема, земельні ділянки в Харківській області. У місті Південне є дві ділянки площею 1,04 га і 1,3 га. Одну сотку землі в цьому населеному пункті продають, в середньому, за 1200 доларів. Отже, дві ділянки потягнуть щонайменше на $240 тисяч.

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня на вулиці Сумській у Харкові сталася кривава ДТП. Автомобіль Lexus, за кермом якого перебувала 20-річна Олена Зайцева, врізався у ще один позашляховик, після чого автомобіль Lexus викинуло на тротуар. У результаті аварії загинули шестеро пішоходів, ще п'ятеро перебувають у лікарні.

Пізніше стало відомо, що винуватиця ДТП – це зведена сестра люстрованого заступника прокурора Черкаської області Дмитра Зайцева. Про це в Facebook написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

«Зараз відомо, що вона (Олена Зайцева – ред.) – зведена сестра колишнього заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева (рідний син Василя Зайцева – ред.). Люстрованого. За попередньою інформацією, він у розшуку, йому оголошена підозра й нібито він переховується в Москві. Цю інформацію уточнимо вранці. Тобто до нинішньої прокуратурі (у Дмитра Зайцева – ред.) стосунок нульовий», – написала Сарган.

19 жовтня суд визначив запобіжний захід для винуватиці ДТП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: