Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду з 11 до 17 жовтня

Читать на русском

Минулий тиждень для Кабінету міністрів України виявився не надто вдалим: не виконавши жодної обіцянки, міністри Володимира Гройсмана додали 4 нових провалених зобов’язання до свого пасиву. Причому, найбільше «відзначився» сам глава уряду: у період з 11 до 17 жовтня статус «не виконано» отримали відразу дві його обіцянки.

Зокрема, аналітики «Слова і Діла» відправили до розділу невиконаних його зобов’язання забезпечити контроль вантажівок на дорогах за допомогою 26 нових вагових комплексів та затвердити програму будівництва дитячих садків. Обидва пункти мали бути реалізовані у вересні.

Також не змогли виконати свої обіцянки віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон, який не впорався з приєднанням Генічеська до ГТС України за допомогою нового газопроводу, та в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, яка поки так і не домоглася покриття державним страхуванням первинної ланки медицини.

Разом із тим, минулого тижня Гройсман встиг дати дві нових обіцянки: в повному обсязі виконати план ремонту доріг на 2017 рік, а також здати до кінця листопада в експлуатацію відремонтовану ділянку дороги Київ-Знам’янка.

Також «Слово і Діло» зареєструвало нові обіцянки інших членів уряду: Супрун – збільшити до 2020 року фінансування охорони здоров’я до 85 млрд грн і того ж року перейти на нову систему оплати медичних послуг; Степана Полторака – побудувати до 2019 року житло для понад 22 тисяч військових-контрактників; Володимира Омеляна – побудувати автобан Львів-Дубно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: