Порошенко в Житомирській області вручив військовим високі державні нагороди

Читать на русском
Президент Петро Порошенко прибув до Житомирської області та нагородив військових, які відзначилися в боях на Донбасі.
Фото: АПУ

Президент України Петро Порошенко в Житомирській області вручив державні нагороди військовослужбовцям, які відзначилися під час захисту суверенітету й територіальної цілісності України.

Про це з посиланням на прес-службу глави держави повідомляє «Слово і Діло».

Зокрема, під час урочистостей, присвячених Дню захисника України, орден Богдана Хмельницького III ступеня з рук глави держави отримали старший лейтенант Михайло Кураха, підполковник Сергій Поступальський і полковник Євген Сидоренко – за особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм.

Сержантам Юрію Губі й Андрію Костюку, старшому сержанту Сергію Полуектову, солдату Андрію Шемчуку, старшому солдату Сергію Кузьменку, прапорщику В'ячеславу Кубраку та капітану Сергію Захарчуку Порошенко вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Захисники України: як змінилась армія за останні три рокиЯк українська армія перетворилася з «паркетної» на по-справжньому боєздатну. Цифри і факти від журналіста Дениса Поповича.

Полковнику Олегу Василенку президент вручив орден Данила Галицького, а лейтенанту Миколі Боднаренку, сержантам Євгену Кравцову та Віталію Шушкевичу, а також підполковнику Денису Одрашку – медаль «За військову службу Україні».

Також Порошенко взяв участь у врученні погонів військовослужбовцям, які отримали підвищення по службі.

Нагадаємо, сьогодні під час урочистостей в Києві президент повідомив про передачу в зону АТО 200 одиниць бойової техніки й пообіцяв, що до кінця року ЗСУ отримають у цілому 1000 одиниць озброєння й техніки.

Додамо, що частина військових отримала з рук Порошенка державні нагороди з нагоди свята ще вчора, 13 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: