У Тернопільській області заборонили гастролі артистів, які виступали в РФ

Читать на русском
У Тернопільській області виступили з ініціативою про заборону артистам, що виступають у Росії та на окупованих територіях України, давати гастролі на території регіону

У Тернопільській області виступили з ініціативою про заборону артистам, що виступають у Росії та на окупованих територіях України, давати гастролі на території регіону.

Як повідомляється, відповідне рішення, що має бути винесене на голосування в облраді, ухвалила постійна депутатська комісія з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства, передає «Слово і Діло».

«Остання гастроль»: чи потрібно забороняти виступи російських артистів в УкраїніВ Україні вирішили взяти під контроль гастрольну діяльність російських артистів, а СБУ самостійно вирішуватиме, чи надавати дозвіл. Детальніше в ситуації розбирались експерти.

«Було вирішено заборонити проведення концертів та інших розважальних заходів у обласних комунальних закладах і на території області організаціями та окремими особами, які проводять концерти, гастролі, беруть участь у різноманітних розважальних заходах у Російській Федерації та на тимчасово окупованих територіях України під час українсько-російської війни», – йдеться в документі.

Нагадаємо, 5 жовтня Рада ухвалила закон про гастролі російських артистів в Україні.

Раніше стало відоме число росіян, яких не пустили в Україну за останні два роки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: