У НАБУ назвали кількість розслідуваних відомством справ

Читать на русском
Детективи НАБУ здійснюють досудове розслідування в 410 кримінальних процесах, у вересні відомство повідомило про підозру 23 особам.

Детективи Національного антикорупційного бюро України здійснюють досудове розслідування в 410 кримінальних процесах.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАБУ, передає «Слово і Діло».

«Загальна кількість проваджень, у яких детективи НАБУ здійснюють досудове розслідування, становить 410», – йдеться в повідомленні.

НАБУ повернуло «Охматдиту» обладнання, придбане п'ять років томуНАБУ повернуло до «Охматдиту» радіологічне обладнання, придбане за державні кошти 5 років тому, яке з вини постачальника лише зараз потрапило до НДСЛ.

Як зазначається, у вересні детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру 23 особам. Крім того, щодо 10 учасників кримінальних проваджень прокурори САП підписали обвинувальні акти, 6 справ скеровані для розгляду до суду.

Зокрема, найбільш резонансними справами вересня в НАБУ називають затримання депутата Київради та його ймовірного спільника за підозрою в привласненні землі вартістю понад 3,5 млн грн; затримання підозрюваних у заволодінні й легалізації понад 40 млн грн «Укрхімтрансаміаку»; затримання одного з 29 можливих учасників злочинної організації розкрадання природного газу.

Нагадаємо, НАБУ отримало доступ до номерів директорів фіктивних фірм у справі про розкрадання з ПриватБанку.

Раніше в НАЗК розповіли, проти яких політичних партій відкрили кримінальні провадження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: