НАБУ повернуло «Охматдиту» обладнання, придбане п'ять років тому

Читать на русском
НАБУ повернуло до Охматдиту радіологічне обладнання, придбане за державні кошти 5 років тому, яке з вини постачальника лише зараз потрапило до НДСЛ.

НАБУ повернуло до «Охматдиту» радіологічне обладнання, придбане за державні кошти 5 років тому, яке з вини постачальника лише зараз потрапило до НДСЛ.

Про це в Facebook повідомила нардеп Ганна Гопко, передає «Слово і Діло».

«Нарешті, завдяки НАБУ ми повернули в НДСЛ «Охматдит» надважливе радіологічне обладнання для діагностики та лікування онкохворих дітей – трехмодальну систему AnyScan ОФФЕКТ/КТ/ПЕТ», – зазначила нардеп, додавши, що обладнання було придбане за кошти державного бюджету 5 років тому, але з вини недобросовісного постачальника лише зараз потрапило до «Охматдиту».

«Дякую Артему Ситнику та його заступникам, слідчим за оперативну роботу. Бо ми готові були як депутати-опікуни самостійно їхати й це обладнання з лав-складу корупціонерів звільняти», – додала Гопко.

Раніше повідомлялося, що в «Охматдиті» з'явився новий керівник.

Нагадаємо, 6 червня 2017 року Володимир Гройсман заявив, що перша черга дитячої лікарні «Охматдит», де завершуються будівельні роботи й ведеться монтаж обладнання, буде здана в експлуатацію в листопаді-грудні поточного року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: