Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду з 4 до 10 жовтня

Читать на русском

Протягом тижня, з 6 по 10 жовтня, члени Кабінету міністрів України роздали 8 нових обіцянок. При цьому 2 обіцянки міністрів Гройсмана отримали статус «не виконано» і жодна – статус «виконано». Про такі дані щотижневого моніторингу повідомляє «Слово і Діло».

Невдахами тижня стали два віце-прем’єри – Геннадій Зубко та В’ячеслав Кириленко. Перший не впорався з обіцянкою розпочати роботу Фонду енергоефективності, другий – домогтися ухвалення до початку жовтня змін до закону «Про гастрольні заходи в Україні» щодо російських артистів.

При цьому Зубко встиг дати ще й дві нових обіцянки: заявив, що Фонд енергоефективності, який він не зміг запустити досі, запрацює в 2018 році, а цьогоріч під нього буде розроблено нормативно-правову базу.

Ще більше – три нових обіцянки – дав минулого тижня глава уряду Володимир Гройсман. Він пообіцяв виділити у 2018 році на програму «Доступні ліки» 1 млрд грн, а також розробити законодавство щодо формування індустріальних парків і приватизації за новими правилами. Останнє прем’єр-міністр планує зробити ще до кінця цього року.

Кого ще «Слово і Діло» зловило на обіцянках минулого тижня та на яких саме – дивіться в інфографіці «Слова і Діла».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: