Слідчий прокуратури Полтавської області отримав подарунок за більш ніж 600 тисяч гривень

Читать на русском
Слідчий в особливо важливих справах прокуратури Полтавської області отримав невідомий подарунок вартістю понад 600 тисяч гривень.

Слідчий в особливо важливих справах другого слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів і процесуального керівництва прокуратури Полтавської області Максим Савчук отримав подарунок вартістю майже 640 тисяч гривень, але не вказав, який саме.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, Савчук отримав від громадянки України Тамари Миколаївни Макаренко подарунок у негрошовій формі вартістю 639 тисяч 900 гривень, проте не вказав, який саме.

В електронній декларації за 2016 рік слідчий прокуратури вказав, що нерухомість, якою він користується, зареєстрована на його дружину Олександру Савченко, що також працює в прокуратурі, й родичку: дві квартири в Полтаві площею 68,1 та 95,6 кв. м. Їздить Савчук на власному автомобілі Hyndai Tucson 2008 року випуску.

За минулий рік сім'я прокурорів отримала дохід на суму 195 тис. 851 грн. На банківських рахунках у дружини Савчука 1 тис. дол. і 10 тис. грн.

Нагадаємо, депутат Київської міськради купила простору квартиру за заниженою вартістю.

Раніше заступник прокурора Харківської області купив автомобіль за мільйон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: