Оприлюднено оновлений список радників і помічників глави АП

Читать на русском

Керівник Адміністрації президента Ігор Райнін набрав до штату одного помічника і радника, а ще двох призначив поза штатом.
Ігор Райнін

Глава Адміністрації президента Ігор Райнін має в штаті одного помічника й радника, а також ще двох радників призначив поза штатом.

Про це йдеться у відповіді керівника головного департаменту забезпечення доступу до публічної інформації АП Світлани Кондзелі на запит «Слова і Діла».

«На Ваш запит від 2 жовтня 2017 року надаємо список штатних і позаштатних радників та помічників глави Адміністрації президента України, а саме: Юрій Чевордов – радник глави АП (штатний); Ганна Ващенко – помічник глави АП (штатний); Олексій Логвиненко - радник глави АП (поза штатом); Денис Денисенко – радник глави АП (поза штатом)», – йдеться в листі.

Як відомо, Чевордов працював помічником народного депутата Арсена Авакова, а також радником з інформаційних питань трьох голів Харківської обласної державної адміністрації – Ігоря Балути, Ігоря Райніна та чинної голови Юлії Світличної.

Олексій Логвиненко та Денис Денисенко працювали на цій же посаді в попередника Райніна Бориса Ложкіна. Логвиненко – колишній заступник голови Харківської ОДА і нардеп двох скликань (у 2006-2012 роках, пройшов за списком «Блоку Юлії Тимошенко»). А Денисенко наразі є директором ТОВ «Центр політичного консалтингу». У портфоліо компанії значиться політичний супровід генерального прокурора Юрія Луценка, виборчі кампанії нардепів Олександра Третьякова, Юрія Тимошенка та Андрія Білецького. Також у проектах компанії вказано PR-супровід реформ Міністерства юстиції, ініціатива «Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо» та благодійний аукціон «Мистецтво заради життя» Фонду Бориса Ложкіна.

Ганна Ващенко раніше працювала на посаді головного спеціаліста в департаменті капітального будівництва Харківської ОДА.

Нагадаємо, згідно з моніторингом «Слова і Діла», Райнін дав 78 обіцянок, із яких 69 виконав, а 7 – провалив. Рівень його відповідальності – 88%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: