Отруєння грибами у Львові: лікарі борються за життя 6 осіб

Читать на русском
Серед отруєних грибами ціла сім'я з Радехова – батько, мати та син-підліток, а також їхня сусідка, яка разом із цією сім'єю їла гриби.

У Львові шестеро людей отруїлися грибами, в тому числі 15-річний підліток.

Про це повідомляє zaxid.net, пише «Слово і Діло».

Володимир АрешонковНародний депутат України
Арешонков пообіцяв залучати інвестиції для відкриття в регіоні заводу з переробки грибівСказано 27 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Львівські медики зараз борються за життя шести осіб, в тому числі 15-річного підлітка, які, ймовірно, отруїлися блідими поганками. П'ятьох постраждалих, у тому числі й родину з трьох осіб, привезли до Львова з Радехова. До реанімації також потрапив і житель Жидачівського району. Стан усіх постраждалих, за словами медиків, вкрай важкий», – повідомляє видання.

Серед отруєних грибами ціла сім'я з Радехова – батько, мати та син-підліток, а також їхня сусідка, яка разом із цією сім'єю їла гриби. Всі вони, за винятком підлітка, доправлені до реанімації Львівської обласної клінічної лікарні. 15-річного хлопця шпиталізували до реанімацію Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру («Чорнобильська лікарня»).

Раніше в МОЗ назвали область, де небезпечно збирати гриби.

Нагадаємо також, у Львові понад два десятки людей отруїлися копченою рибою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: