Названа причина отруєння рибою у Львові

Читать на русском
Результати лабораторних досліджень підтвердили, що причиною масового отруєння львів’ян вудженою рибою з Привокзального ринку стали бактерії сальмонели.

Результати лабораторних досліджень підтвердили, що причиною масового отруєння львів’ян вудженою рибою з Привокзального ринку стали бактерії сальмонели.

Про це повідомив головний лікар Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко, передає Zaxid.net, пише «Слово і Діло».

Усі хворі, за словами Федоренка, отримують відповідне лікування. У лікарні вони проведуть в середньому 10 днів, але це залежатиме від їхнього стану здоров’я.

При цьому заступник директора ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Олег Когут повідомив, що бактерії сальмонели виявили у шматку вудженої риби, яку взяли в сім’ї, де були хворі.

Лабораторні дослідження ще продовжуються, щоб встановити точний вид бактерії, оскільки на території України відомі майже 500 видів сальмонели.

Нагадаємо, раніше за фактом масового отруєння правоохоронці відкрили виробництво.

Також повідомлялося, що кількість жертв масового отруєння копченою рибою у Львові зросла до 63 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: