Гройсман провалив чергову обіцянку щодо нового корпусу «Охматдиту»

Читать на русском
Можливо, ви не пам’ятаєте, але раніше прем’єр-міністр обіцяв запустити новий корпус лікарні Охматдит іще в липні. Проте потім змінив свою думку.
Уляна Супрун, Владимир Гройсман, Владимир КистионФото: Владислав Мусієнко, LB.ua

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман отримав до свого досьє чергову невиконану обіцянку: восени минулого року він обіцяв, що до середини літа 2017-го в Києві запрацює новий корпус дитячої лікарні «Охматдит». Але літо наближається до завершення, а корпус досі не зданий в експлуатацію.

Тепер же глава уряду запевняє, що перша черга лікарні, де завершуються будівельні роботи й ведеться монтаж обладнання, буде здана в листопаді-грудні поточного року, пише «Слово і Діло».

«Так, як і обіцяв, ми розблокували будівництво дитячої клініки «Охматдит». До середини літа ми завершимо будівництво цієї надважливої лікарні для нашої країни», – говорив Гройсман на засіданні уряду 16 листопада минулого року. Однак відтоді минули довгі 8,5 місяців, а роботи тривають.

24 липня Гройсман повідомив про завершення будівництва діагностичного корпусу «Охматдиту», і заявив, що тепер МОЗ займається закупівлею обладнання та меблів для нього.

«Краще на два місяці пізніше, але чесно, ефективно й максимально якісно аніж гнати до 1 липня і потім отримати брак», – пояснив глава уряду, коментуючи ситуацію з будівництвом лікарні.

Додамо, що рівень відповідальності Гройсмана, вирахуваний за методикою «Слова і Діла», складає 56%. Це досить високий показник, який дозволяє йому посідати четверте місце в рейтингу відповідальності членів Кабміну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: