Стало відомо, коли Україна і Польща обговорять закон про освіту

Читать на русском
У Міносвіти повідомили, що 26 жовтня у Львові має відбутися круглий стіл за участю представників польської меншини в Україні, посольства Польщі та Міносвіти.

Україна і Польща наприкінці жовтня у Львові мають намір обговорити закон про освіту.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України за підсумками зустрічі голови відомства Лілії Гриневич та посла Польщі Яна Пєкло, передає «Слово і Діло».

ПАРЄ готується до термінових дебатів щодо української освітнього законуУ ПАРЄ вирішили провести термінові дебати щодо українського освітнього закону до рішення Венеціанської комісії.

«Орієнтовно 26 жовтня у Львові має відбутися круглий стіл за участю представників польської меншини в Україні, посольства Польщі та МОН України щодо імплементації статті 7 закону «Про освіту», – йдеться в повідомленні.

Гриневич під час зустрічі зазначила, що Міносвіти має намір працювати з усіма нацменшинами і всіма посольствами, щоб обговорити закон.

«Можливість обговорити імплементацію закону отримають не лише ті меншини й країни, які вдаються до гучних заяв, а кожна – залежно від умов, у яких перебуває меншина, та її освітніх потреб», – цитує Гриневич прес-служба.

Як зазначається, міністр і посол також обговорили двостороннє співробітництво у сфері вищої освіти.

Раніше в Польщі розповіли, як ставляться до українського закону про освіту.

Нагадаємо, нещодавно генсек Ради Європи прокоментував український закон про освіту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: