Порошенко схвалив ратифікацію угоди про уникнення подвійного оподаткування з Мальтою

Читать на русском
Документ є важливим кроком в напрямку розширення двосторонньої договірно-правової бази між Україною і Республікою Мальта.

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про ратифікацію Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим уклоненией стосовно податків на доходи і Протоколу до неї».

Закон був ухвалений Верховною радою 13 квітня 2017 року, передає «Слово і Діло».

Дружина Порошенка працюватиме на каналі АхметоваПерший випуск рубрики «В ритмі спорту з Мариною Порошенко» на телеканалі «Україна» очікується вже у травні.

Документ є важливим кроком у напрямку розширення двосторонньої договірно-правової бази між Україною і Республікою Мальта, сприятиме поглибленню співробітництва у торговельно-економічній та інвестиційній сферах, зокрема шляхом зменшення взаємних податкових перешкод.

Йдеться про конвенцію між урядом України і урядом республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і протокол до неї, підписані 4 вересня 2013 р. в Києві, які набирають чинності з дати отримання дипломатичними каналами останнього повідомлення про завершення Договірними Державами всіх внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання ними чинності.

Раніше, Петро Порошенко позбавив громадянства більше 18 тисяч чоловік.

Нагадаємо, Порошенко підписав указ про виділення Молдові гумдопомоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: