На трьох учасників сутичок під Радою склали адмінпротоколи

Читать на русском
Трьом учасникам бійки під Верховною Радою 6 жовтня інкримінується дрібне хуліганство. При спробі правоохоронців протидіяти намірам учасників мітингу почалися зіткнення.

Трьом учасникам бійки під Верховною Радою 6 жовтня інкримінується дрібне хуліганство.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Києві, передає «Слово і Діло».

Розкол в «Опоблоці»: що відбувається всередині фракції та до чого готується НовинськийВ Опозиційному блоці закликали не говорити про розкол, а тим часом депутат від партії Вадим Новинський заявив про створення опозиційної платформи. Що відбувається у фракції, розбирались експерти.

У столичній поліції заявили, що група протестувальників під будівлею парламенту намагалася потрапити всередину. При спробі правоохоронців протидіяти намірам учасників мітингу почалися зіткнення.

«Сьогодні (6 жовтня – ред.) близько 10:15 група громадян мала намір пройти до будівлі українського парламенту. Працівники поліції запропонували перевірити їхні речі на вміст небезпечних і заборонених предметів. Чоловіки в грубій формі відмовилися, після чого влаштували бійку. Активних учасників події правоохоронці вивели за межі території, де проходить мітинг», – йдеться в повідомленні.

Щодо трьох затриманих учасників протесту правоохоронці складають адмінпротоколи за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Правопорядок в урядовому кварталі забезпечують понад 1,4 тисячі поліцейських і нацгвардійців.

Нагадаємо, 6 жовтня Рада визнала РФ агресором.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: