Штепу виписали з лікарні

Читать на русском
У середу, 4 жовтня, екс-мера Слов'янська Нелю Штепу виписали з харківської лікарні, куди вона була шпиталізована з гіпертонічним кризом.

У середу, 4 жовтня, екс-мера Слов'янська Нелю Штепу виписали з харківської лікарні, куди вона була шпиталізована з гіпертонічним кризом із зали суду. Вона повернулася додому.

Про це повідомив її адвокат Дмитро Марченко, передає «Слово і Діло».

Екс-меру Слов'янська Штепі продовжили арешт на два місяціЛенінський районний суд Харкова продовжив арешт колишній міській голові Слов'янська Неллі Штепі на два місяці.

«Неля Ігорівна вже вдома. Зараз вона отримує лікування (крапельниці, уколи – все, що прописав харківський лікар) вдома, за місцем прописки», – сказав Марченко.

За його словами, Штепа відмовилася від денного стаціонару через побоювання, що це можуть розцінити як порушення цілодобового домашнього арешту. «Ми намагалися їй пояснити, що в цій ситуації про порушення не йдеться, але вона дуже боїться, що суд може її знову заарештувати», – додав адвокат.

20 вересня екс-меру Слов'янська Нелі Штепі суд змінив запобіжний захід із тримання під вартою на домашній цілодобовий арешт. 21 вересня поліція вдягнула електронний браслет стеження на Штепу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: