Замах на заступника голови Одеської облради: з'явилися нові подробиці

Читать на русском
Наразі розглядаються три версії мотивів замаху на одеського бізнесмена Олега Радковського..
Фото: dumskaya.net

У першого заступника голови Одеської облради Олега Радковського стріляли із самозарядного малокаліберного пістолета системи Марголіна.

Про це повідомляє «Думська» з посиланням на джерело в поліції, передає «Слово і Діло».

Замах на Осмаєва: важливі деталі про кілера і шанси вийти на замовникаДиректор Центру близькосхідних досліджень оцінив ситуацію із замахом на Адама Осмаєва і пояснив, на які деталі варто звернути увагу.

«Була група на машині. Вони чекали політика дві години біля ресторану. Стріляли через вікно автомобіля з пістолета Марголіна калібру 5,6 міліметра – таку зброю нерідко використовують кілери. Але вбивати явно не хотіли, це було залякування», – заявив співрозмовник видання.

Кілери зробили чотири постріли в спину депутату. У Радковського поранення руки, ноги та хребта в районі попереку. Кулю з хребта лікарі витягти не змогли. Зараз він перебуває в лікарні під цілодобовою охороною.

Партія «Батьківщина», членом якої є потерпілий, пов'язала замах із політичною діяльністю Радковського і з наближенням виборів у об'єднаних територіальних громадах.

При цьому радник голови обласної поліції Руслан Форостяк, слідство схиляється до думки, що замах не був пов'язаний із політичною діяльністю Радковського.

Раніше прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що відкрите кримінальне провадження за статтею «замах на умисне вбивство». Радковського забезпечили цілодобовою охороною.

Нагадаємо, вчора ввечері в центрі Одеси стався замах на першого заступника голови Одеської облради, колишнього нардепа від «Батьківщини» Олега Радковського.

Як відомо, 30 серпня в автомобілі депутата Миколаївської міської ради від «Опозиційного блоку» Дмитра Жвавого спрацював вибуховий пристрій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: