У Росії горить нафтопереробний завод, є жертви

Читать на русском
П'ять співробітників підприємства госпіталізовані з опіками, також невідомо місцеперебування п'яти співробітників підприємства.

На нафтопереробному заводі в Нижньогородській області, що належить компанії «Лукойл», сталася пожежа.

За даними Міненерго РФ, наразі невідоме місцеперебування п'ятьох співробітників підприємства, передає «Слово і Діло».

П'ять працівників підприємства, як розповіло джерело в екстрених службах регіону, шпиталізовані з опіками.

05.10.2017. Пожар. Лукойл. КстовоРуслан Бондарев

Пожежі на НПЗ «Лукойл-Нижегороднефтеоргсинтез», під час якої вибухнув один із резервуарів, надана четверта категорія складності з п'яти можливих. У гасінні задіяні два пожежних потяги, в готовність також приведені вертольоти Головного управління МНС у Нижегородській області. В адміністрації району повідомили, що загрози для жителів немає.

У комісії щодо вибухів у Калинівці розповіли, як зберігали та охороняли боєприпасиГоловний експерт комісії щодо вибухів у Калинівці розповів подробиці про умови зберігання та охорони складів боєприпасів.

Прес-служба «Лукойл-Нижегороднефтеоргсинтез», своєю чергою, повідомила, що пожежа, за попередніми даними, сталася через порушення підрядником правил безпеки.

«Загрози основному промисловому майданчику, де розташовані виробничі об'єкти заводу, немає, виробництво йде у штатному режимі», – повідомила прес-служба.

Як відомо, 26 вересня близько 22:00 до підрозділів ДСНС надійшла інформація про вибухи боєприпасів на військових складах Міністерства оборони України, розташованих поблизу смт Калинівка Вінницької області.

Пізніше генпрокурор Юрій Луценко озвучив основну версію вибухів у Калинівці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: