Порошенко на засіданні БПП говорив про закони щодо Донбасу

Читать на русском
Порошенко побував на засіданні фракції БПП і закликав депутатів фракції голосувати за законопроекти про реінтеграцію Донбасу й мирне врегулювання.
фото: Володимир Горковенко/Facebook

Президент Петро Порошенко вранці побував на засіданні фракції БПП і переконував депутатів підтримати президентські законопроекти по Донбасу.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів завідувач відділом Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Петро Порошенко на засіданні фракції БПП. Переконував проголосувати за законопроекти щодо Донбасу», – написав він.

За словами Горковенка, президент згадав про телефонну розмову з мамою одного з учасників «Ігор нескорених», яка живе в одному з містечок на окупованій російсько-терористичними силами території Донбасу й не хоче залишати свій будинок. Жінка запитала Порошенка: «Коли ви нас звільните?» й просила не кидати їх і не «відрізати», як пропонує одна з політсил.

«Під час голосування за ці законопроекти президент попросив згадати про цю маму. Я спеціально не називаю її ім'я й назву населеного пункту. Вона має дочекатися свого сина», – додав Горковенко.

Нагадаємо, 4 жовтня президент подав до Верховної Ради два законопроекти щодо Донбасу, позначивши їх як невідкладні: перший стосується реінтеграції ОРДЛО, а другий – подовжує на рік термін дії закону про особливий статус Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: