Члени комісії прокурорів преміювали себе на сотню тисяч гривень

Читать на русском

Члени новоствореної Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів у вересні отримали заборгованість за преміями.

Члени Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) у вересні отримали від 3 до 10 разів більшу зарплату, що пов'язано із заборгованістю за преміями за попередній період роботи.

Про це йдеться у відповіді Комісії на запит «Слова і Діла».

«У вересні 2017 року членам КДКП виплачена заробітна плата за вересень 2017 року та заборгованність із преміювання за попередній період роботи, передбачена пунктом 2 пункту 1 зазначеної постанови Кабінету міністрів України», – йдеться в листі.

У документі вказується, що за останній тиждень травня, червень та липень зарплатня була видана лмше в липні. В таблиці, надісланій Комісією, вказується, що в липні зарплатня членів КДКП була в кілька разів вищою, ніж за серпень. Крім того, у вересні грошова винагорода практично всіх членів КДКП зросла вдесятеро, крім Олександра Ковальчука та Сергія Нечепоренка.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, що за півроку вісім працівників Мін'юсту отримали винагороду на десятки мільйонів гривень.Після оприлюднення цієї інформації Кабмін ухвалив рішення про скорочення премій держвиконавцям Мін'юсту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: