У Казахстані впав літак із медиками, є жертви

Читать на русском
У Казахстані ввечері 3 жовтня зазнав аварії літак із п'ятьма медиками, всі вони загинули. Виліт здійснювався на літаку Ан-28 згідно з договором авіакомпанії з Республіканським центром санітарної авіації.

Легкомоторний літак Ан-28 із двома лікарями й трьома членами екіпажу на борту розбився в Алматинській області в Казахстані.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію Міністерства охорони здоров'я республіки.

«Для надання медичної допомоги породіллі у важкому стані 3 жовтня о 18:39 з міста Алмати до міста Шимкента вилетіла бригада санітарної авіації в складі 2 лікарів: професор, лікар акушер-гінеколог Наукового центру акушерства, гінекології та перинатології Патсаєв Талгат Анапієвич, професор, лікар-реаніматолог Науково-дослідного інституту кардіології та внутрішніх хвороб Артикбаєв Жанібек Тукенович», – повідомили у відомстві.

Там додали, що пацієнтів на борту не було. Виліт здійснювався на літаку Ан-28 згідно з договором авіакомпанії з Республіканським центром санітарної авіації.

«Зв'язок із бортом був втрачений. Літак знайдений поблизу міста Алмати. Виявлені тіла п'яти загиблих», – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 12 вересня в Казахстані стартували військові навчання «Каратау-2017».

Нагадаємо, РФ віддала Казахстану «непотрібне» озеро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: