Працівниця Печерського райсуду Києва придбала столичну квартиру (доповнено)

Читать на русском
Начальниця одного з відділів Печерського райсуду столиці придбала житлом в Києві, заплативши майже 800 тисяч гривень.

Начальник відділу організаційного забезпечення розгляду справ про адміністративні правопорушення Печерського районного суду міста Києва Марина Бойко придбала столичну двокімнатну квартиру за 767 тисяч гривень, задекларувавши минулого року лише 130 тисяч гривень сімейного доходу й нуль заощаджень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 22 вересня Бойко заплатила 767 тис. грн громадянину України Аллану Олександровичу Прихожаю за квартиру загальною площею 43 кв. м. Однак в електронній декларації за 2016 рік працівниця суду вказала, що за минулий рік разом із чоловіком отримала дохід майже на 130 тис. грн, а заощадження в них відсутні. Також вона не подавала повідомлень про кредити або позики.

Пізніше, співробітниця Печерського райсуду внесла повідомлення про отримання подарунка від свого батька в розмірі вартості даної квартир.

Крім того, в декларації за минулий рік Бойко зазначила, що спільно володіє двома квартирами в Кіровоградській області та Києві. Її чоловік їздить на Daewoo Lanos 2003 року випуску.

Нагадаємо, співробітник ДФС подарував дружині-працівниці ГПУ дві квартири в Києві.

Раніше працівник секретаріату Кабміну придбав нову квартиру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: