Справу Гречківського передали до суду

Читать на русском
Справу підозрюваного в замаху на злочин і шахрайстві члена Вищої ради правосуддя Павла Гречківського направили на розгляд до Шевченківського суду столиці.

Справу підозрюваного в замаху на злочин і шахрайстві члена Вищої ради правосуддя Павла Гречківського направили на розгляд до Шевченківського райсуду Києва.

Про це повідомила в Twіtter прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, передає «Слово і Діло».

Луценко назвав дату першого судового засідання у справі про розстріли на Майдані5 жовтня відбудуться перше судове засідання щодо винних у розстрілі активістів на Майдані під час Революції Гідності.

Нагадаємо, що 8 серпня співробітники Генеральної прокуратури вручили обвинувальний акт члену Вищої ради правосуддя Павлу Гречковського.

Пізніше повідомлялося, що захист члена Вищої ради правосуддя Павла Гречковського тягнула з ознайомленням з матеріалами досудового розслідування, тим самим затягуючи передачу обвинувального акта до суду.

Як відомо, сьогодні народному депутату України, лідеру політичної партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко вручили адміністративний протокол про незаконний перетин державного кордону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: