У РФ визначились, звідки й куди проривалися кавказці в перестрілці на кордоні України

Читать на русском
Концепція змінилася: тепер в Росії заявляють, що кавказці не проривалися в РФ з України, а зовсім навіть навпаки.

У Росії заявили, що курський прикордонник загинув у перестрілці з кавказцями, які намагалися прорватися в Україну.

Таку інформацію оприлюднило РІА «Новости», повідомляє «Слово і Діло».

«Інцидент стався 30 вересня в селищі Тьоткіне Глушківського району Курської області. Двоє невідомих намагалися потрапити на територію України поза пунктом пропуску. При перевірці документів вони чинили збройний опір курським прикордонникам», – йдеться в повідомленні з посиланням на дані ФСБ РФ.

Під час перестрілки один із чоловіків підірвав себе, другого затримали. Один із російських прикордонників помер через «несумісні з життям» поранення.

Раніше інші росЗМІ повідомили, що 1 жовтня в селі Тьоткіне на кордоні із Сумською областю України прикордонники проводили операцію «Нелегал» і в сараї виявили озброєних людей, які застрелили прикордонника-кінолога, а потім були вбиті протягом перестрілки.

При цьому кремлівські ЗМІ заявляли, що кавказці незаконно перетинали кордон з РФ з боку України й прямували на батьківщину після участі у війні в Сирії.

Нагадаємо, 29 вересня з'явилася інформація, що в окупованому РФ Криму ФСБ затримала двох «українських шпигунів». Пізніше в Генштабі ЗСУ розповіли, що один із затриманих зрадив присязі після анексії Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: