Працівниця РДА в Києві придбала квартиру майже за мільйон

Читать на русском
Співробітниця столичної райдержадміністрації одного з районів витратила понад 940 тисяч гривень на покупку нового житла.

Головний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Дніпровського районної державної адміністрації в місті Києві Ольга Герасимова купила квартиру за 940 тисяч гривень, маючи нулі в грошових активах і зарплату трохи більш ніж 115 тисяч гривень.

Повідомлення про купівлю квартири вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, квартиру площею 45,2 кв. м Герасимова купила за 940 тисяч 75 гривень у громадянки України Юлії Олегівни Большакової ще 17 серпня, а подала повідомлення лише 26 вересня. Таким чином, чиновниця порушила закон про протидію корупції в частині 10-денного терміну подачі такого документа. Також вона зазначила, що продала одну зі своїх квартир за 68 тисяч 160 гривень.

В електронній декларації за 2016 рік чиновниця Дніпровської РДА вказала, що володіє столичною квартирою площею 65,3 кв. м. і половиною квартири в Чигирині Черкаської області площею 64,9 кв. м. За минулий рік вона заробила 116 тис. 608 грн. Грошові активи відсутні.

Нагадаємо, нардеп від БПП придбав новий кросовер.

Також новий кросовер придбала працівниця Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: