Нардеп від БПП придбав новий кросовер

Читать на русском
Член українського парламенту Юрій Буглак витратив понад мільйон гривень на купівлю нового транспортного засобу.

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Буглак придбав новий кросовер Land Rover Discovery Sport 2017 року випуску більш ніж за один мільйон гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 19 вересня Буглак заплатив ТОВ «Віннер Автомотів» 1 мільйон 87 тисяч 124 гривні за автомобіль Land Rover Discovery Sport 2017 року випуску з об'ємом двигуна 2 літри.

Також раніше нардеп продав один зі своїх транспортних засобів за 729 тисяч гривень.

В електронній декларації за 2016 рік політик вказав, що володіє двома столичними квартирами, гаражем і земельною ділянкою. Його дружина також має квартиру в Києві. Крім того, нардеп має 4 пари наручних годинників, картину, три автомобілі (один з яких продав) і мотоцикл. За минулий рік він отримав дохід на суму 6 млн 835 тис. 975 грн. Готівкою він зберігає 390 тис. дол., 85 тис. євро та 1,4 млн грн, а його дружина – 55 тис. дол., 17 тис. євро та 75 тис. грн. На банківських рахунках у політика 359 тис. 525 дол., 4341 євро і 53 тис. 553 грн. Також нардеп позичив третім особам 6,525 млн грн.

Слід також зазначити, що відповідно до моніторингу «Слова і Діла», Буглак взагалом дав 8 обіцянок, з яких поки що жодної не виконав і не провалив. Рівень його відповідальності – 0%.

Нагадаємо, працівниця Нацполіції придбала новий кросовер.

Раніше чиновниця Харківської ОДА придбала квартиру майже за 800 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: