У Калинівці триває поодиинока детонація боєприпасів

Читать на русском
На військових складах у Вінницькій області вранці 2 жовтня триває поодинока детонація боєприпасів.

На військових складах у Вінницькій області вранці 2 жовтня триває поодинока детонація боєприпасів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДСНС.

«Станом на 7 годину 2 жовтня відкритих осередків горіння немає, спостерігається поодинока детонація боєприпасів», – йдеться в повідомленні на сайті відомства в понеділок, 2 жовтня.

В інформації вказується, що зведеним піротехнічним загоном ДСНС України (108 осіб та 41 од. тех.) обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 12,6 тис. га території, триває виконання заявок від населення щодо виявлення підозрілих предметів.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Загалом із початку виконання робіт отримано 313 заявок, виконано — 309, виявлено та вилучено 547 вибухонебезпечних предметів. До ліквідації надзвичайної ситуації залучено 1 тис. 763 осіб і 333 од. тех., з них від ДСНС 218 осіб і 77 од. тех., Нацполіції – 36 осіб і 8 од. тех., Нацгвардії – 40 осіб, ЗСУ – 1 тис. 81 осіб і 195 од. тех., СБУ – 174 особи і 20 од. тех., Міністерства охорони здоров'я – 12 осіб і 4 од. тех., ВАТ «Вінницягаз» – 150 осіб і 25 од. тех., ВАТ «Укрзалізниця» – 52 особи та 4 пожежних потяги.

Нагадаємо, заборону на польоти над Калинівкою знову продовжили до 9 жовтня.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко назвав нову версію вибухів у Калинівці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: