Заборону на польоти над Калинівкою знову продовжили

Читать на русском
Заборона на виконання польотів, яка була запроваджена в радіусі 50 кілометрів від місця горіння складів з боєприпасами у Вінницькій області, знову продовжена до 20:59 9 жовтня, проте з набагато меншим радіусом.

Заборона на виконання польотів, яка була запроваджена в радіусі 50 кілометрів від місця горіння складів із боєприпасами у Вінницькій області й продовжена в радіусі 40 кілметрів до 23:59 1 жовтня, знову продовжена до 20:59 9 жовтня, проте з набагато меншим радіусом.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію Українського центру планування використання повітряного простору України та регулювання повітряного руху («Украероцентр»).

Радіус заборони становить 5 км із центром у Калинівці, вертикальні межі заборони – від поверхні землі до висоти 4250 м.

Як повідомлялося раніше, на території військових частин у Калинівському районі Вінницької області ввечері 26 вересня почалася пожежа, за якою послідували вибухи боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: