Зведення штабу АТО 1 жовтня: 20 обстрілів, один боєць поранений

Читать на русском
За добу бойовики 20 разів відкривали вогонь в зоні проведення АТО, в результаті один український військових отримав поранення, ще двоє - бойові травми.

За добу бойовики 20 разів відкривали вогонь в зоні проведення АТО, в результаті один український військових отримав поранення, ще двоє - бойові травми.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Українські військові 12 раз вогнем примушували противника до дотримання мирних домовленостей», - йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 30 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 30 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Тут після 18 годин бойовики кілька годин з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали наші опорні пункти на південно-східних околицях Авдіївки. Українські бійці жорстко відповідали противнику», - йдеться в повідомленні.

Також увечері терористи відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі шахти Бутівка, Невельського і Майорського.

На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали українські сили на підступах до Лебединського та Водяного. Із 21.00 протягом години бойовики били з 82 мм міномета, гранатометів і стрілецької зброї по укріпленнях сил АТО поблизу Широкино.

Нагадаємо, в Луганську діти отруїлися російської «гуманітаркою».

Відзначимо, 29 вересня незаконні збройні формування на Донбасі 16 разів обстрілювали позиції сил АТО, в результаті чого 4 українських воїна отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: