Стало відомо, коли в Калинівці знову запрацюють школи

Читать на русском
Жителі Калинівки після того, як повернулися до своїх домівок, виявили значні пошкодження, це все документується й вживатимуться заходи щодо відшкодування збитків.

Жителі Калинівки після того, як повернулися до своїх домівок, виявили значні пошкодження. Все це документується й вживатимуться заходи з відшкодування збитків.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» сказав голова Калинівської райради Василь Поліщук, передає «Слово і Діло».

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

«Вчора й сьогодні (28 та 29 вересня – ред.) працюють усі комісії з документування завданих збитків. Значно збільшилася кількість матеріальних збитків: люди повернулися додому, побачили, що стеля почала обсипатися, пошкоджені прибудинкові території. Ми все це документуємо, вже сьогодні вранці губернатор проводив нараду з процедури відновлення ремонту, заміни вікон, дахів. Кошти в процесі, вони вже були надіслані, до нас дуже багато звернулося благодійників із пропозиціями про допомогу», – сказав він.

Він також додав, що школи в Калинівці запрацюють із понеділка. «Школи будуть працювати з понеділка, 2 жовтня, а Павловська школа трохи пізніше, тому що там дуже великий обсяг відновлювальних робіт. У лікарні вже вчора працювало приймальне відділення, реанімація, сьогодні працює поліклініка. Там пошкоджено понад 100 вікон, ми будемо вживати заходів щодо термінової їх заміни», – додав він.

Раніше повідомлялося, що до Калинівки виїхала гуманітарна допомога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: