Зведення штабу АТО 28 вересня: 15 обстрілів, без втрат

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування станом на 6 годину 28 вересня.

За минулу добу, 27 вересня, російсько-окупаційні війська 15 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Наприкінці минулої доби інтенсивність обстрілів наших позицій з боку російсько-окупаційних угруповань дещо зменшилася. Після 18 години противник не застосовував міномети та інше важке озброєння, проте повного дотримання режиму тиші не було ... Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. Українські військові 9 разів вогнем у відповідь примушували ворога дотримуватися режиму тиші. Внаслідок бойових дій втрат серед наших захисників немає», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку ввечері проросійські найманці й надалі продовжували обстрілювати захисників Авдіївки, щоправда, тепер використовуючи лише стрілецьку зброю. Крім того, ворожі гранатомети різних видів працювали поблизу Пісків, а великокаліберні кулемети – на підступах до Невельського.

На приморському напрямку вночі окупанти обстріляли сили АТО в районі Широкиного та Талаківки.

На луганському напрямку ввечері під гранатометний вогонь противника потрапили наші опорні пункти в районі Лобачевого та Станиці Луганської. А факти використання бойовиками стрілецької зброї зафіксовані біля Кримського.

Нагадаємо, в штабі АТО заявили, що бойовики підключили до обстрілів танки та важкі міномети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: